ft_homeft_onamaft_proizvodift_vpft_mpft_partnerift_kontakt
gopart
yenmak
npreurope
daido
sampiyon
Ferotehna d.o.o. - Veleprodaja +381 11 316 13 20 +381 11 316 78 30 - Maloprodaja Pančevo +381 13 317 783 - Maloprodaja Kovačica +381 13 660 929

sidepartneri
Naručivanje
Naručite preko našeg WebShopa.

Ferotehna d.o.o. ima višegodišnju saradnju kako sa najvećim svetskim proizvođačima auto delova čiji smo distributeri i direktni uvoznici, tako i sa domaćim proizvođačima.

Yenmak, Turska

NPR Europe, Nemačka

Daido Metal Kotor, Crna Gora

"Petar Drapšin" a.d, Srbija

Autoventil, Srbija

Pobjeda Tešanj, Bosna

Frad-filteri, Srbija

Ruen, Makedonija

Sampiyon Filtre, Turska

thumbyenmakthumbdmkthumbnprthumpdmthumbautoventilthumcobestthumruenthumbtesanj


Asortiman proizvoda uključuje kvačilo, disk i isključni ležaj pojedinačno kao i setove kvačila za putnička vozila, komercijalna vozila i vozila teške kategorije.

Fabrika za proizvodnju rezervnih auto delova, " FRAD-FILTERI d.o.o. osnovana je 1958. 

Proizvodi filtere vazduha, ulja i goriva za sve vrste motora SUS kod automobila, autobusa, kamiona, lokomotiva, brodova, poljoprivrednih i građevinskih mašina itd.

U programu su i filteri za klimatizaciju gore navedenih vozila.

Osnovni proizvodni program Pobjede su pumpe za ulje i vodu teretnih vozila i setovi rezervnih dijelova pumpi.

Dopunski proizvodni program čini: pumpe za ulje i vodu putničkih vozila, hidraulične pumpe (pumpe visokog pritiska), elemente kočionoih sistema, dijelove pumpi, dijelove traktora i drugih transportnih uređaja, klizne prstenaste zaptivače, zupčanike, komplet prečistače ulja, kao i usluge mašinske i termičke obrade, transporta i špedicije. 

Preduzeće AUTOVENTIL se nalazi u Užicu 190 km jugozapadno od Beograda. Počeo je sa radom 1957. godine i do danas steklo brojne domaće i strane partnere.

Ventili i vođice za motore putničkih i teretnih vozila, traktore.

Koncern "Petar Drapšin" se, od svog osnivanja 1949. godine, razvio u najvećeg proizvođača cilindarskih sklopova na Balkanu i to: klipova, osovinica klipova i cilindarskih košuljica uglavnom za teretna vozila, traktore, autobuse i železnicu.

Naša ponuda za motore: MERCEDES-BENZ, PERKINS, KHD-DEUTZ, FIAT, IVECO, SCANIA, VOLVO, MAN, RABA, DAF, RENAULT-RVI, UTB, ZETOR, MTZ, MAGIRUS, IHC, FORD, IFA, TAM, FAP, LOMBARDINI i druge.

Garancija kvaliteta je i izvoz u mnoge zemlje sveta (Evropa, Bliski i Srednji Istok, Afrika).

Fabrika je osnovana 1985. godine u Iskenderu i bavi se proizvodnjom filtera ulja, goriva, vazduha i hidrauličnih filtera za automobilsku industriju, poljoprivredu, građevinske mašine, autobuse i kamione. Poseduje sertifikate ISO 9001:2002 i ISO/TS 16949:2002.

Sampiyon Filtre izvozi svoje proizvode u 62 zemlje, na tržište Evrope, Afrike i bliskog Istoka.

Naša ponuda:
Traktorski program - IMT, IMR, TORPEDO, UTB
Kamionski program - FAP, TAM, ZASTAVA, MAN, RABA, MERCEDES, VOLVO

Proizvodni program fabrike čine klizni poluležajevi, klizne čaure i uporni prstenovi. Fabrika je osnovana 1955. godine kao INDUSTRIJA LEŽAJA KOTOR (ILK), a 2003 prešla u vlasništvo DAIDO METAL CO-JAPAN i promenila naziv u DAIDO METAL KOTOR (DMK).

Od 01.06.2008. godine FEROTEHNA DOO potpisala ugovor o ekskluzivnom zastupništvu za teritoriju Srbije i kod nas su zastupljeni za:
Putnički program - ZASTAVA, FIAT, LADA
Traktorski program - IMT, IMR, TORPEDO, UNIVERZAL, ZMAJ, FIAT
Kamionski program - FAP, TAM, IVECO, ZASTAVA

Sa sledećim standardima kvaliteta: ISO/TS 16949/2002, ISO 9001:2000, ISO 14001:2004

Proizvodni program fabrike su klipni prstenovi (karike) motora za sve tipove automobila, traktora, kamiona, kompresora. Fabrika je kod nas poznatija kao SM, ali je od ove godine promenila ime u NPR OF EUROPE. Prva ugradnja za mnoge marke vozila i jedini snabdevač karika za bolide Formule 1.

Naša ponuda:
Putnički program - ZASTAVA, VOLKSWAGEN, OPEL, FORD, MERCEDES
Traktorski program - IMT, IMR, TORPEDO, FIAT, UTB
Kamionski program - FAP, TAM, IVEKO, MERCEDES, RABA, MAN, SCANIA

Fabrika osnovana pre 40 godina, bavi se proizvodnjom klipova, hilzni i karika, gde je 62% proizvodnje izvoz kao original i kao rezervni deo, a preko nas je zastupljen već dve godine sa procentom reklamacija od 0%!
Naša ponuda:
Putnički program - ZASTAVA, VOLKSWAGEN, OPEL, FORD, MERCEDES
Traktorski program - IMT, IMR, TORPEDO, UTB, FIAT
Kamionski program - FAP, TAM, MERCEDES, RABA, MAN, IVECO, ZASTAVA

Standard kvaliteta ISO 9001-2000